Misiunea catedrei Limbi Străine constă în pregătirea specialiştilor de înaltă calificare în domeniul limbilor moderne (profesori, traducători, interpreţi, cercetători) prin asigurarea formării şi aplicării unor competenţe şi abilităţi racordate la cerinţele societăţii moderne, ceea ce contribuie la integrarea cu succes a absolvenţilor.

Preocupările fundamentale ale membrilor catedrei privesc formarea şi consolidarea la studenţi a deprinderilor de comunicare la nivel avansat pentru a deveni cei mai buni în domeniul de activitate ales.

Catedra Limbi Străine are acorduri de colaborare cu Ambasada Marii Britanii şi Ambasada SUA din Chişinău, Agenţia ACCELS, IREX din Chişinău, Fundaţia SOROS din Moldova, are programe de colaborare cu St. Louis Community College (Missouri, USA), Maricopa Community College (Arizona, USA), University of Missouri (St. Louis, UMSL), Universitatea Lingvistică din Moscova, Institutul Pedagogic din Reazani (Rusia), Universitatea din Mississippi, SUA, Oxford (Marea Britanie), Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea Naţională de Comerţ din Ukraina (Kiev, Ukraina), Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM), Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, Corpul Păcii.

Catedra Limbi Străine oferă următoarele programe educaționale:

  1. Traducător/Interpret (Limba engleză)
  2. Filolog (Limba engleză)
  3. Calificare suplimentară pentru cadre didactice Limba engleză 
  4. Cursuri de perfecționare a limbii engleze

Instruirea este organizată:

  • la secţia cu frecvenţă de zi sau de seară

Limba de studii:

  • română
  • rusă

Vă așteptăm cu plăcere!
Informații suplimentare: Chișinău, bd. Decebal 139
Tel: 022-85-46-71, 022-85-46-89Străine