Conferința științifico-practică
„INOVAȚII PEDAGOGICE ÎN ERA DIGITALĂ”
destinată cadrelor didactice
Scopul - Partajarea noilor tehnologii din educație
și schimbul de experiență

335 Participanți

din Republica Moldova și România

20 de comunicări

prezentate în cadrul conferinței

Programul conferinței

Foto Galerie

Galerie Video

Comentarii

Vă aduc la cunoştinţă că sâmbătă am avut deosebita plăcere de a participa on-line, pentru prima oară, la conferinţa organizată în cadrul IFC. În acest context, Vă aduc cele mai sincere gânduri de recunoştinţă pentru faptul că aţi reuşit să atrageţi sute de spirite în tornada erei digitale. Vă mulţumesc pentru oportunitatea de a culege experienţe constructive, pe care , cu siguranţă, urmează să le aplic în practică.
Pavlov Tatiana
profesoară
Conferința de astăzi a fost plină de substanță, conferită de calibrul invitaților. Emoția s-a regăsit în fiecare prezentare din cadrul secțiunilor organizate. Felicitări organizatorilor!
Marinela Hand
Moldovița, Suceava, România
Un eveniment bine organizat, subiecte actuale, utile. Mulțumim colegilor pentru diseminarea bunelor practici în domeniul TIC, organizatorilor pentru competența managerială, ospitaliere, inovație și grija față de sporirea brandului profesorului.
Angela Ojog
Moldova
Un eveniment didactic plin de creativitate si inovatie pedagogica! Un forum de excelenta didactica pentru profesorii din republica! Multumiri organizatorilor!
Serafima Roșcovan
Moldova
Astept cu interes edițiile viitoare și alte manifestari.
Giorgiana Ioan
România
Mult succes, de pe meleaguri românești! O experiența didactică inedită și o colaborare pe măsură! Sa ne vedem cu bine și în anul următor!
Geta Raduta
România

Formularul de înregistrare la conferință